Over mij


In de huidige maatschappij is er veel behoefte aan- maar veel te weinig tijd voor een luisterend oor. Ik wil dat anders! Daarom ben ik Afke Zorg en Coaching begonnen.

Mijn naam is Afke Lageveen. Geboren in Joure en inmiddels alweer jaren woonachtig in het mooie dorp Terkaple.
Vanaf mijn 19de ben ik al werkzaam in de ge­ zondheidszorg, onder meer als verzorgende IG en als doktersassistente.

Ik ben onder andere werkzaam geweest als verzorgende in verpleeghuis Anna Schotanus te Heerenveen, de Flecke te Joure en Nieuw Mellens te Leeuwar­den.
Verder heb ik als teamleidster gewerkt in verzorgingshuis Sickenga oord te Wolvega, als begeleider via Helping Hands, op de dagbehandeling van Parkhove te Leeuwarden en in de wijkzorg (Zuidwest Friesland en het Friese Land).
Als doktersassistente ben ik werkzaam geweest bij apotheek­ houdende huisartsenpraktijken te St . Nicolaasga, Jubbega en Tijnje en bij Li­fe Lines (grootschalig bevolkingsonderzoek UMCG).

Daarnaast doe ik al jaren de boekhouding van mijn man zijn timmerbedrijf.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond . Verder vind ik het erg leuk om mijzelf verder te ontwikkelen en volg ik regelmatig een studie of cursus . Zo heb ik mij de laatste jaren bezig gehouden met de opleiding Life Coach en Deskundige Klinische Psychologie.

Na jaren in loondienst te hebben gewerkt, heb ik nu eindelijk besloten om een mijn bedrijf in de zorgsector te starten. De reden hiervoor is mijn interesse in de me­demens. Daar ligt mijn hart en daar wil ik tijd en energie in steken.
In de huidige maat­ schappij is er veel t ijdsdruk en vaak te weinig tijd voor aandacht en een luis­terend oor.